LOPPISBESÖKHej, hej. Idag var jag på Bondegatans loppis. Den var ju jätte stor och det fanns massa billigt. (1 km lång med 400 bord.) Nästa gång skulle jag vilja sitta vid borden och sälja. Synd bara att man inte har sparat på prylar och kläder. Det mesta har ju blivit bortskänkt och kastat, och de gamla kläderna som jag hade i källarförrådet har blivit snott(!?). Förutom loppisen så fanns Bondens marknad med ekologiska grönsaker och sånt. Så det var massor av folk överallt.

BLABLA


Finfina prylar att önska sig, för skojs skull:


  • Vit mjuk fuskpäls med luva
  • PALLADIUM skor
  • Höstskor typ dessa
  • Svart fuskpäls
  • Jeansklänning som den här
  • skor, skor, skor typ

WHATHAVEYOUDONE


Jag har haft en riktigt mysig helg. Fredag -  träffade min älskade anah, som jag inte hade träffat på typ hundra år och vi gick ut. Efter det mötte jag min baby S när han slutade jobbet, och åkte hem. Lördag - Bjöd hem två söta flickor på rosé, och hade det mysigt på balkongen. Söndag - Träffade min pappa, som hade åkt ända hit till stockholm lite spontant sådär, och bror som jag inte heller har sett på evigheter. Vi kollade in brors kontor a.k.a. glashuset vid slussen. Sjukt fint! Vi gick ut och åt, och jag fick ett par skor bara sådär - Bästa pappa.

Puss

MOOD:TIRED


Här sitter jag fastän mina ögonlock är tunga som sten. Men jag gillar ju det. Älskar att vara vaken sent med baby. Höra hans röst i rummet brevid. Krama honom. Men nu blir det god natt.

HOMEMADE#2

NIGHTLY_ACTIVITIESIgårkväll. Shots och Berns. Det var länge sedan jag hade ett uteliv känns det som, det var härligt. Min baby S var saknad. Det har varit så tråkigt på senaste eftersom min  S har jobbat natt ett bra tag nu. Miss him.

IAMALIVE


De senaste dagarna typ

RSS 2.0