ALLHELGONSDAGIkväll ska vi på en fest, tror inte det är någon speciell halloween-utklädningsfest. Men jag gillar utklädningsfester, det blir en lite speciell stämning, lekfull. Men det blir nog kul vilket som. Här är iaf jag som katt förra årets halloweenfest. Inte så läskig och blodig som alla andra, men en svart katt är väl lite farlig ändå, eller? ;)

bilder snodda från Ana

TRÖTTER/ONTIFÖTTER

Ikväll har jag kollat på Idol. Någon snubbe friade till sin tjej, och jag snyftade. Erika åkte ut och jag snyftade lite till. Haha! Hur känslig får man bli egentligen? Jag gråter ju för allt nuförtiden. Jag är väldigt bra på att leva mig in i situationer alltså.bilderna är från några veckor? sedan.


HELGENMEDFAMILJEN
I helgen var pappa och småbröder, som inte är så små (se långben), här och hälsade på. Vi var hos bror och fikade sen åkte vi till Ikea haha. Bror handlade massor, och jag köpte innerkuddar och chips. Efter det bjöd pappa på god mat. Mätta och belåtna rullade vi hem till bror igen och kollade på film...


WHYNOT
CREEPERS

creepers by_Jeffrey Campbellboots by_Sam Edelman

at_Solestruck


091009
Var en sväng förbi Fashion Market, blää vad tråkigt. Köpte i alla fall en spikmatta till baby S. Hann fota en gång där inne sen tog batteriet slut.

HOWTODOIT
Nu sitter jag och äter räkor doppade i Aioli. Så gott! Tidigare gjorde jag kantarelltoast. I en kantarell fanns en liten inkräktare. Blev rätt så äcklad men.. det är ju för gott! Så jag stekte dem men brände dem. Hade i lite lök och brände den också.. Jag åt det ändå, och det var gott!! Löken smakade som rostad lök som man köper på burk. Hm.. När ska jag lära mig att laga mat?!


macro bilder tagna med min nya kamera :)


NEEDYOURHELP 

Okej, jag behöver er hjälp. Jag har hittat en fuskpäls jacka, men kan inte välja vilken färg!!
Vad tycker ni? Den svarta, den vita, eller ingen? Skriiiiv <3WHYRED

Jag är nog inne i en jack-period. Ser jackor överallt. Den snyggaste jackan har den här tjejen och den kommer från Whyred.

bild från sofiaviktorialindberg.blogspot.com

LOL

Det är höst och det är fint.

Vad är meningen i livet. Oro och ångest över vad man ska åstadkomma, vad man ska bli. Jag hatar att jobba på ett skitjobb, jag hatar att vara arbetslös. Jag hatar att jag är så osäker och lat. Men. Snart så. Livet är fint och jag njuter. Försöker tänka positivt. Det finns så mycket fint man kan ta vara på och många små händelser som gör en glad. Jag vill vara lycklig.

RSS 2.0