CRAZYSTUFFINMYHEAD
WHATAMISUPPOSETODO

GOODDAYANDPOPCORN
var på bio med finaste aino och såg snabba cash. vi hade det mysigt och åt så att vi nästan sprack.
jag har inte läst boken men tänker nog göra det ändå. vi tror att det kommer att komma en uppföljare av filmen för det verkade så på slutet. har ni sett filmen? läst boken? vad tyckte ni?

FRÅNTOPSHOP
stövlar från topshop

summertime with socks in heels

bilder: stylesightings


burberry prorsum s/s 10      vill ha ljusa färger och en trenchcoat

bla bla about scented candles and stuff


doftvax från yankee candle med doften clean cotton. har även köpt doftvax med vanilj. doftvax har man i aromalampa istället för olja+vatten. doftar underbart. love it.
vi var på ikea för ett tag sedan och då köpte jag också massa doftljus med vaniljdoft och någon doft av exotiska frukter som doftar underbart. Tips till er som gillar när det doftar i hemmet.


RING


pamelalovenyc.com


talon ring från pamela love, hur cool?

SWEETDREAMS

foreveryoungbilder: google

FRENCHFRIES

trööööött efter en lång dag. det doftar vanilj. jag är hungrig. kurslitteratur. ångest. det ska gå bra.
i helgen var vi på bio så nu har vi sett Avatar som alla andra, den var fin, se den! snart ska jag äta pommes med bearnaise.1. dirtglam 2. hm 3. stockholmstreetstyle 4. hm

GANSKANYASKOR
med riktigt jäkla höga klackar.

POUCHBAG


bild: caroline


jag vill ha en liten påsväska. kanske ska ta och göra en själv eftersom jag inte hittar någon, förutom pradas fina. men var får man tag på den? idag har jag varit på stan, rean är s ä m s t - jag ger upp. jag har ätit bakpotatis och en bakelse och kollat på paradise hotel. jag har tvättat kläder och blödit ännu mera näsblod (vad är grejen med det?). nu måste jag sova snart. men det skiter jag i så jag ska titta på någon film istället.

en dröm


bild: net-a-porter.comring från ysl. 


SWEETAPPLE

min baby har fått en macbook pro!! och eftersom att det är jag som använder bärbara datorn mest så kommer det bli jag som använder denna. wiiiie. så grattis tilll honom och grattis till mig!

NYTTÅR2010


vi blev bjudna på nyårsmiddag hos S & Lady H. de hade lagat en riktigt god buffé och fixat otroligt fint hemma. vädigt imponerad. vi spelade spel och drack champagne. sedan gick vi ut och kollade på fyrverkerier. När vi inte orkade frysa mer gick vi in och spelade mer spel och åt cheesecake. Det var en underbar och skön kväll. Tack för den!


RSS 2.0